Willow Wind 18 RP

Willow Wind 18 RP

S. 2017 sk. 146cm New Forest-Ori.

KTK I- palkittu SRP

Vili hyväksyttiin ratsuponi kantakirjaan suorituskyvyn kokeen perusteella loistavien hyppylahjojensa ansiosta. Ori on ryhdikäs ja edustaa hyvää ratsuponityyppiä. Erityisesti oriin jalkatekniikkaa kehuttiin ratsuoripäivillä huomattavasti.  

Jalostusarvostelu:

Irtohypytyskoe (3-v): Tekniikka ja kyky: Ponnistus on voimakas ja nopea. Jalkatekniikka on hyvä ja ori on varovainen. (8) Luonne ja yleisvaikutelma: Keskittyi hyvin tehtäviinsä. (8,5)

Askellajit (3-v): Käynti: Käynti on puhdasta, mutta hieman kiireistä ja saisi olla matkaavoittavampaa ja irtonaisempaa. (7) 

Ravi: Ravi on puhdasta, mutta matalaa ja saisi olla lennokkaampaa ja lavoista irtonaisempaa. (7) 

Laukka: Laukka on tasapainoista ja energistä, pystyy hyvin säätelemään sitä, mutta laukka on hieman kiireistä ja laukkaa suorin jaloin. (7,5)

Yhteenveto: Ryhdikäs poni, jolla on hypätessä hyvä jalkatekniikka. Keskittyy hyvin tehtäviinsä. Askellajit saisivat olla lennokkaammat ja elastisemmat.

Polveutuminen

I. Wind In The Willows 49 NF

E. V.K. Garolina on palkittu jalostusarvostelussa II-palkinnolla ja sillä on useita kilpailuissa menestyneitä jälkeläisiä (8kpl). Näistä V.K. Kalle on kilpaillut esteratsastuksessa kansallisella tasolla, V.K. Lapatossu sekä Midnight Magic ovat kilpailleet kouluratsastuksessa kansallisella tasolla. Emä on periyttänyt loistavia suoritusponeja!

Ei. Plovvangs Prix, sillä on 59 jälkeläistä.

Jälkeläiset:

Vilille on syntynyt v.2021 ensimmäinen jälkeläinen.

PSSM n/n

Astutusmaksu 300e, varsamaksu 7vrk ikäisestä 350e.