Ratsastustunnit sekä valmennuspaketit


Pienessä rauhallisessa ratsastuskoulussa meillä on mahdollisuus kehittää ratsastajia tehokkaammin pienten ryhmäkokojen ansiosta. Käytössämme on maneesi 20x40 sekä ratsastuskenttä 20x65 estekalustolla. 

Harrastusryhmät

Järjestämme neljänä päivänä viikossa ohjattuja ratsastustunteja; maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Ryhmätunnit ovat pienryhmätunteja, pääsääntöisesti ryhmäkoko on 3-4 ratsukkoa. Ratsastajat on jaettu tasoryhmiin. Ratsastustunnit järjestetään isolla kentällä ja huonolla säällä maneesissa. Voit käydä ryhmätunneilla esimerkiksi kerran tai kaksi kertaa viikossa.

Yksityistunnit

Yksityistunnilla ratsastaja saa hyvin yksilöllistä ohjausta ja tukea ratsastamaiseen. Ratsastaja voi olla vasta-alkaja tai jo osaavampi. Yksityistunnilla pääsemme keskittymään sekä kehittämään tehokkaammin ratsukkoa. 

Yksityistunti voi olla myös 20min tutustuminen ponin selässä olemiseen talutusratsastuksena.

Valmennuspaketit

Oletko haaveillut kilpailemisesta ja valmentautumisesta jossa opettaja on apuna kanssasi alusta loppuun saakka? Valmennuspakettilaisilla on kolme kertaa viikossa ratsastusta, kaksi ohjattua ja yksi itsenäinen ratsastuskerta. Noin kerran kuukaudessa käy vieraileva valmentaja. Säännöllisesti järjestetään myös taito- ja teoriatunteja. Valmennuksessa keskitytään tavoitteellisesti ratsastustaitojen kehittämiseen. Kaikilla ratsastajilla on käytössä laadukas ratsu, jonka kanssa tähdätään kohti tavoitteita. Valmennus sopii erittäin hyvin myös aloitteleville kilparatsastajille. Tässä paketissa poni työskentelee oman ratsastajan kanssa 3x viikossa. Valmennukseen sitoudutaan aina vähintään lukukaudeksi kerrallaan. 

Hevosten vuokraus

Tallin hevosia vuokrataan ratsastustuntien ulkopuolella. Edellytetään varmaa ratsastusosaamista ja hevosen käsittelyä. Ensimmäisellä vuokrauskerralla ratsastuksenohjaajamme on mukana. 

Alaikäinen itsenäinen ratsastaja on aina vanhemman/aikuisen valvonnassa ja vastuulla.