Ratsastustunnit sekä valmennuspaketit


Pienessä rauhallisessa ratsastuskoulussa meillä on mahdollisuus kehittää ratsastajia tehokkaammin pienten ryhmäkokojen ansiosta. Käytössämme on maneesi 20x40 sekä ratsastuskenttä 20x65 estekalustolla. 

Harrastusryhmät

Järjestämme neljänä päivänä viikossa ohjattuja ratsastustunteja; maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Ryhmätunnit ovat pienryhmätunteja, pääsääntöisesti ryhmäkoko on 3-4 ratsukkoa. Ratsastajat on jaettu tasoryhmiin. Alkeis- ja pienten lasten ryhmiä löytyy useita. Ratsastustunnit järjestetään maneesissa ja hyvän sään salliessa kentällä. Voit käydä ryhmätunneilla esimerkiksi kerran tai kaksi kertaa viikossa.

Yksityistunnit

Yksityistunteja järjestämme kysynnän mukaan 60min tai talutusratsastusta 20min. Yksityistunnilla pääsemme keskittymään sekä kehittämään tehokkaammin ratsukkoa.

Valmennuspaketit

Oletko haaveillut kilpailemisesta ja valmentautumisesta jossa opettaja on apuna kanssasi alusta loppuun saakka? Valmennuspakettilaisilla on kerran viikossa koulutunti, kerran viikossa estetunti ja kerran viikossa itsenäinen ratsastuskerta. Kerran kuukaudessa käy vieraileva valmentaja. Säännöllisesti järjestetään myös taito- ja teoriatunteja. Valmennuksessa keskitytään tavoitteellisesti ratsastustaitojen kehittämiseen. Kaikilla ratsastajilla on käytössä laadukas ratsu, jonka kanssa tähdätään kohti tavoitteita. Valmennus sopii erittäin hyvin myös aloitteleville kilparatsastajille. Tässä paketissa poni työskentelee oman ratsastajan kanssa 3x viikossa. Valmennukseen sitoudutaan aina vähintään lukukaudeksi kerrallaan. 

Hevosten vuokraus

Tallin hevosia vuokrataan ratsastustuntien ulkopuolella. Edellytetään varmaa ratsastusosaamista ja hevosen käsittelyä, alaikäinen aina vanhemman/aikuisen valvonnassa ja vastuulla.