Ratsastustunnit ja vuokraaminen - Tällä hetkellä tunteja ei ole tarjolla. 


Pienellä ja rauhallisella tallilla meillä on mahdollisuus kehittää ratsastajia tehokkaammin yksityistuntien ja pienten ryhmäkokojen ansiosta. Käytössämme on ratsastuskenttä 20x65m estekalustolla ja tarvittaessa maneesi 20x40m. 

Pienryhmätunnit 

Järjestämme ohjattuja ratsastustunteja pienryhmissä 2-4 ratsukon ryhmissä. Ratsastustunnit järjestetään isolla kentällä. Voit käydä ryhmätunneilla esimerkiksi kerran tai kaksi kertaa viikossa.

Yksityistunnit

Yksityistunnilla ratsastaja saa hyvin yksilöllistä ohjausta ja tukea ratsastamaiseen. Ratsastaja voi olla vasta-alkaja tai jo osaavampi. Yksityistunnilla pääsemme keskittymään sekä kehittämään tehokkaammin ratsukkoa. 

Yksityistunti voi olla myös 30min tutustuminen ponin selässä olemiseen talutusratsastuksena.

Ponien ja Hevosten vuokraus

Tallin poneja ja hevosia vuokrataan myös ratsastustuntien ulkopuolella. 

Ratsastajalta edellytetään varmaa hevosen käsittelyä ja ratsastusosaamista. Uusi vuokraaja käy alkuun vähintään kerran ratsastuksenohjaajamme tunnilla ennen itsenäisiä ratsastuksia. Vaihtoehtoisesti voi olla, että käyt esimerkiksi kerran viikossa tunnilla ja kerran viikossa ratsastat itsenäisesti.

Alaikäinen itsenäinen ratsastaja on aina vanhemman/aikuisen valvonnassa ja vastuulla. 

Voit myös vuokrata meiltä hevosen kärryajelulle. Sinulta edellytetään tähän aiempaa kokemusta ja osaamista. Halutessasi voit myös hankkia meiltä ajo-opetusta tai vuokrata kaverin kanssasi ajamaan.