Tiimi

Meillä on tallilla kiva tiimi! 

Tiimiimme kuuluvat tallin omistajan lisäksi Jenny Takkinen ja Jenna Pitkänen, sekä Venla "Venkku" Laaksonen ja Jaana Laaksonen.

Jennalla on pitkä kokemus hevosalalla, erityisesti kasvatuksesta ja ravihevosista eri valmentajien talleilla. Jenna vastaa meillä ensisijaisesti kasvatustoiminnasta, kouluttaa nuoria hevosia ja valmentaa ravihevosiamme. Jennalla on laajaa tietoa ja taitoa hevosista. Hänellä on aina keino ratkaista asia kuin asia.  

Jenny toimii meillä ensisijaisena ratsastustuntien ohjaajana. Jennyllä on usean vuoden kokemus ratsastustuntien pitämisestä ja valmennuksesta eri tasoisille ratsastajille. Jenny ratsuttaa paljon hevosia ja poneja, ja omaa lempeän jämäkän otteen työskentelyssä. Jennyn valmennus tuottaa tulosta ja hyvän mielen ratsukolle! 

Venkku ratsuttaa tallin poneja ja pitää ratsastustunteja mm. alkeistason ratsastajille. Hän on ratsastanut ja kisannut poneilla, ja nyt treenaa omalla hevosellaan. Venkku mielellään auttaa tallilla kävijöitä ponin ja hevosen hoidossa, sekä ratsastukseen valmisteluissa. Voit myös pyytää häntä kaveriksi ratsastamaan. 

Jaana hoitaa tallilla asiakaspalvelua, varmistaa arjen sujuvuutta ja hoitaa tallia. Jaana vastaa myynnistä ja sidosryhmäyhteistyöstä mm. ponien ja hevosten ylläpitäjien suuntaan. Jos jotakin mielessä, ota Jaanaan yhteyttä!

Meidän tiimiin kuuluu myös useita muita tärkeitä jäseniä, jotka auttavat tallilla kaikkia.