Tiimi

Tiimiimme kuuluu ratsastustuntien ohjaajat Jenny Takkinen ja Petra Ahonen sekä hevostenhoitaja Jenna Pitkänen.

Jenny toimii meillä ratsastustuntien ohjaajana. Jenny pitää kaikki opetustunnit intohimolla, rauhallisella ja ystävällisellä tyylillä. Jenny vastaa myös omien oppilaidensa valmennuksista sekä tulee kisoihin auttamaan omia oppilaitaan. Jenny sisäänratsastaa, myy, kouluttaa sekä läpiratsastaa meidän kaikkia hevosia. Jenny on työskennellyt ruotsissa myyntihevosten ratsuttajana sekä kilpaillut siellä 120cm tasolla esteillä. Jenny pitää kaikki tunnit maanantaisin ja tiistaisin.

Jennyn opetusfilosofia: "Haluan huomioida kaikki oppilaat yksilöllisesti positiivisella opetustavalla. Pyrin pitämään tunnit monipuolisilla ja mielenkiintoa ylläpitävillä tehtävillä = kestävällä kehityksellä. Tahdon myös opettaa oppilailleni perushevosmiestaitoja ja taitoja, jotta he oppivat lukemaan hevosia ja ratkomaan ongelmatilanteita." 

Petra toimii meillä toisena ratsastustuntien ohjaajana. Petra on koulutettu ratsastuksenohjaaja. Petralla on usea vuosi kokemusta ratsastustuntien pidosta kaiken tasoisille, Petra on ratsuttanut paljon hevosia sekä esittänyt oreja oripäivillä. Petra on ystävällinen, rauhallinen sekä tarpeeksi vaativa opettaja. Petra pitää tunnit torstaisin ja perjantaisin.

Petran opetusfilosofia: "Ajatuksenani on, että kaikilla ratsastajilla on mukavaa harrastaa, sekä turvallinen olo hevosten kanssa toimimisessa ja ratsastamisessa. Painotan paljon perusasioita, istuntaa, tarkkuutta ja että asiat tehdään huolellisesti alusta loppuun saakka." 

Jennalla on pitkä kokemus hevosalalla, erityisesti kasvatuksesta ja ravihevosista eri valmentajien talleilla. Jenna vastaa kasvatustoiminnasta ja hoitaa tallia sekä valmentaa ravihevosiamme.

Meidän tiimiin kuuluu myös useita muita tärkeitä jäseniä, jotka auttavat tallilla kaikkia.