Tiimi

Meillä on tallilla kiva tiimi! 

Tiimiimme kuuluvat tallin omistajan lisäksi Petra Ahonen ja Jenna Pitkänen, sekä Venla "Venkku" Laaksonen ja Jaana Laaksonen.

Petra toimii meillä ensisijaisena ratsastustuntien ohjaajana. Petra on koulutettu ratsastuksenohjaaja. Hänellä on usea vuosi kokemusta ratsastustuntien pidosta kaiken tasoisille, Petra on ratsuttanut paljon hevosia sekä esittänyt oreja oripäivillä. Petra on ystävällinen, rauhallinen sekä tarpeeksi vaativa opettaja. 

Petran opetusfilosofia: "Ajatuksenani on, että kaikilla ratsastajilla on mukavaa harrastaa, sekä turvallinen olo hevosten kanssa toimimisessa ja ratsastamisessa. Painotan paljon perusasioita, istuntaa, tarkkuutta ja että asiat tehdään huolellisesti alusta loppuun saakka." 

Jennalla on pitkä kokemus hevosalalla, erityisesti kasvatuksesta ja ravihevosista eri valmentajien talleilla. Jenna vastaa meillä kasvatustoiminnasta, hoitaa tallia ja valmentaa ravihevosiamme. Jennalla on laajaa tietoa ja taitoa hevosista. 

Venkku pitää ratsastustunteja mm. alkeistason ratsastajille. Hän on ratsastanut ja kisannut poneilla ja nyt treenaa omalla hevosellaan. Venkku mielellään auttaa tallilla kävijöitä ponin ja hevosen hoidossa sekä ratsastukseen valmisteluissa. Voit myös pyytää häntä kaveriksi ratsastamaan. 

Meidän tiimiin kuuluu myös useita muita tärkeitä jäseniä, jotka auttavat tallilla kaikkia.