Tiimi

Meillä on tallilla kiva tiimi! 

Tiimiimme kuuluvat tallin omistajan lisäksi Petra Ahonen ja Jenna Pitkänen, sekä Venla "Venkku" Laaksonen ja Jaana Laaksonen.

Petra toimii meillä ensisijaisena ratsastustuntien ohjaajana. Petra on koulutettu ratsastuksenohjaaja. Hänellä on usean vuoden kokemus ratsastustuntien pidosta kaiken tasoisille. Petra on ratsuttanut paljon hevosia sekä esittänyt oreja oripäivillä. Petra on ystävällinen, rauhallinen sekä tarpeeksi vaativa opettaja. 

Petran opetusfilosofia: "Ajatuksenani on, että kaikilla ratsastajilla on mukavaa harrastaa, sekä turvallinen olo hevosten kanssa toimimisessa ja ratsastamisessa. Painotan paljon perusasioita, istuntaa, tarkkuutta ja että asiat tehdään huolellisesti alusta loppuun saakka." 

Jennalla on pitkä kokemus hevosalalla, erityisesti kasvatuksesta ja ravihevosista eri valmentajien talleilla. Jenna vastaa meillä ensisijaisesti kasvatustoiminnasta, kouluttaa nuoria hevosia ja valmentaa ravihevosiamme. Jennalla on laajaa tietoa ja taitoa hevosista. Hänellä on aina keino ratkaista asia kuin asia.  

Venkku ratsuttaa tallin poneja ja pitää ratsastustunteja mm. alkeistason ratsastajille. Hän on ratsastanut ja kisannut poneilla, ja nyt treenaa omalla hevosellaan. Venkku mielellään auttaa tallilla kävijöitä ponin ja hevosen hoidossa, sekä ratsastukseen valmisteluissa. Voit myös pyytää häntä kaveriksi ratsastamaan. 

Jaana hoitaa tallilla asiakaspalvelua, varmistaa arjen sujuvuutta ja hoitaa tallia. Jaana vastaa myynnistä ja sidosryhmäyhteistyöstä mm. ponien ja hevosten ylläpitäjien suuntaan. Jos jotakin mielessä, ota Jaanaan yhteyttä!

Meidän tiimiin kuuluu myös useita muita tärkeitä jäseniä, jotka auttavat tallilla kaikkia.