Sprites Crystal

Myydään omakasvatti New Forest-tamma Sprites Crystal s. 2013. sk. n.138cm.
 
I. Mallards Wood Spot On
Ei. Mallards Wood Gigolo
E. Ocknell Water Sprite

Kristalli on maailman kiltein ja sympaattisin poni, haluaa tehdä aina töitä täysillä ja tehdä kaikkensa ratsastajan eteen. Kristalli menee maastossa yksin ja kaverin kanssa moitteetta. Ollut tärkeä alkeisponi, lapset opetelleet ensimmäisiä laukannostoja ja esteitä. Kristalli soveltuu kaikentasoisille ratsastajille. Tasoltaan 90cm (ponnua isompiin) ja hyppää kaikki erikoisesteet koulussa menee he A. Kristalli osaa muuntautua täysin ratsastajien mukaan, aloittelevalla rauhallisesti ja osaavalla "tykittää".

Menee suoraan koppiin ja matkustaa nätisti, kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu moitteetta. Kilpaillut ainoastaan lasten kanssa ja toimii kisapaikalla moitteettomasti. Pomminvarma poni joka ei pelkää mitään. Asunut laumassa pihatossa ja tulee kaikkien kanssa toimeen, osaa myös olla tallissa.

Ollut aina terve, kengitykset, raspaukset ja rokotukset ajantasalla. Varsonut.

Tämä soveltuu mainiosti ensiponiksi myös kokemattomille lasten vanhemmille, toimii kaikissa tilanteissa. Tämän helpompaa ja hyväluonteisempaa ponia et löydä mistään, plussana vielä suuri kapasiteetti kilparadoille.

Hintapyyntö 12 000e sis. alv myös osamaksulla.